Filters
X

Hoe werkt de woningzoeker

Selecteer jouw voorkeurswoningen. Dit doe je via deze woningzoeker.

Door gebruik te maken van de filters kom je eenvoudig tot de best passende woning(en) Klik op een verdieping van het gebouw. Na selectie van een verdieping kan er op een woning geklikt worden, dan toont een 2e venster informatie over deze specifieke woning.

In het venster met woninginformatie bekijk je meer informatie over de woning via de button “bekijk woning” of voeg je de woning direct aan jouw voorkeuren toe (er verschijnt een cijfertje bij de button “inschrijven” rechtsboven).

Via de lijst kan je ook woningdetails bekijken door op een regel te klikken, Met het hartje aan het begin van de regel voeg je de woning toe als voorkeur. De iconen bovenaan de lijst kunnen gebruikt worden om te sorteren.

Wanneer je jouw voorkeuren (minimaal 3 en maximaal 10) hebt toegevoegd klik je op de button “inschrijven” rechtsboven en vul je het inschrijfformulier verder in. Na verzenden ontvang je een e-mail met een link om een account te maken. Via de link kun je een wachtwoord instellen en daarna kun je inloggen in jouw dossier.

 Woningen

Gebruik het filter en bekijk de drie verschillende aanzichten voor alle beschikbare woningen. Voeg eventueel de woning toe aan uw voorkeuren.

X
X

Lijstweergave

Hieronder vind je een lijst met alle appartementen. Gebruik de filters om tot de best passende woning(en) te komen. Klik op een regel voor meer details van een woning zoals de plattegrond(en). Voeg een voorkeurswoning toe met het hartje, dan wordt de woning automatisch toegevoegd aan het inschrijfformulier. Door op een kolom hoofd te klikken sorteer je de woningen op respectievelijk prijs, oppervlakte, verdieping, aantal kamers en status.