Rembrandtpark als jouw achtertuin

Als Amsterdammer heb je niet snel een achtertuin. Wie op zoek is naar een riante achtertuin, moet veelal de stad uit om een geschikte woning te vinden. Je moet het hebben van parken en recreatiegebieden in de buurt en voor sommige Amsterdammers kan dat nog best een stukje weg zijn. Andere hebben meer geluk. Als bewoner van Fortitudo behoor jij zonder twijfel tot die laatste groep, want niet veel hebben de luxe om het Rembrandtpark bijna letterlijk als achtertuin te hebben. Het gezang van vogels en de geur van vers gemaaid gras komt je tegemoet als je de deur uit loopt!

Het Rembrandtpark heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan om zo nog aantrekkelijker te worden voor Amsterdammers. En dat heeft gewerkt! Voor steeds meer Amsterdammers is het Rembrandtpark hét alternatief voor het Westerpark en Vondelpark. Een heerlijk park om te wandelen of te relaxen en even helemaal tot rust te komen. Of sluit aan bij één van de vele bootcamps en werk jezelf in het zweet.

Ook de komende jaren staan er nog de nodige veranderingen in de planning. Zo wordt onder meer de stadsboerderij verder verfraaid en kijkt de gemeente naar de wandel- en voetpaden. Dit alles om het nu al mooie Rembrandtpark nog een beetje mooier te maken!

Wil jij ook graag wonen met het Rembrandtpark als jouw achtertuin? Meld je aan en blijf op de hoogte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *