Even voorstellen: jouw toekomstige nieuwe buren

Wonen in een nieuwe buurt is altijd spannend. Je ontdekt leuke plekjes, interessante dingen én je ontmoet nieuwe buren. Om je op weg te helpen stellen wij een aantal nieuwe buren aan je voor.

“Hoi, mijn naam is Timo en ik hoop je veel te zien bij onze sportschool tegenover Fortitudo. Kom bij ons fitnessen, sluit aan bij de kettlebell lessen of bij één van de vele andere trainingen die bij ons gegeven worden. Maar net waar jij je goed bij voelt. Bij onze sportschool voelt iedereen zich welkom en ik hoop je er snel te zien!”

Een klein stukje verderop komen we bij het domein van August. “Mijn naam is August Allebé en ik heet jullie welkom op mijn plein. Ik heb vroeger furore gemaakt als tekenaar en schilder en de meeste mensen kennen mij nu van mijn eigen plein in dit mooie stukje Amsterdam.” August neemt ons mee in een kort rondje over zijn plein. “Hier woont Albert, de meest bekende op mijn plein. Liefkozend wordt hij ook wel Appie genoemd. Heb je iets nodig? Van brood tot frisdrank en van toiletpapier tot haargel. Bij Albert kun je altijd terecht. Voluit heet hij trouwens Albert Heijn, maar dat terzijde. Mocht je het trouwens niet zo hebben op Albert, dan kun je ook langs bij zijn Duitse vriend Lidl. Dit zit hier ook op het plein.”

August gaat verder. “Hier zit onze lokale held Abi van Abi Patat. Zin in een snack of vette hap? Abi staat altijd voor je klaar. Eventueel brengt hij het eten zelfs langs.” August sluit af: “Ik nodig jullie graag uit zelf eens een kijkje te komen nemen wanneer je in Fortitudo woont. Want naast Timo, Albert en Abi zijn er nog veel meer mooie mensen in deze buurt die ik graag aan jullie voorstel!”

Kom jij graag wonen in dit mooie stukje Amsterdam? Meld je aan en blijf op de hoogte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *