Update bouw Fortitudo

Het hoogste punt van beide gebouwen Caritas & Fortitudo is bereikt, de oplevering is in zicht en daarbij ook de start van de verhuur. Graag delen we de laatste ontwikkelingen en bouwwerkzaamheden die de komende periode op de planning staan.

Status bouwwerkzaamheden
De gebouwen Caritas en Fortitudo zijn nu allebei op hoogte. Momenteel is Van Wijnen bezig met de natuurstenen gevelwerkzaamheden op de begane grond van de twee gebouwen. Daarnaast worden er binnenin de gebouwen diverse afbouwwerkzaamheden uitgevoerd, zoals het aanleggen van installaties, het plaatsen van binnenwanden en het uitvoeren van stuc-, tegel- en schilderwerk.

Nutswerkzaamheden gemeente
Vanaf maandag 27 maart gaat de gemeente aan de slag met nutswerkzaamheden in de omgeving van ons bouwproject. De werkzaamheden beginnen met de vervanging van een gasleiding die zich tussen de twee rotondes van de Derkinderenstraat en de Nachtwachtlaan bevindt. Deze werkzaamheden zullen ongeveer zes weken in beslag nemen.

Aansluitend gaan ze aan de slag met werkzaamheden aan het nutstracé. Deze werkzaamheden duren tot aan de bouwvakantie.

Verwijderen torenkraan
Vanaf maandag 17 april gaat van Wijnen beginnen met het verwijderen van de hoge torenkraan. Deze kraan is gebruikt voor de aan- en afvoer van bouwmaterialen t.b.v. de opbouw van de gebouwen. Zodra de kraan weg is zullen beide gebouwen en de omgeving steeds meer vorm krijgen en worden klaargemaakt voor de verhuur.

Foto: Tom Elst

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *